Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Welkom bij EQ-Store!

Periodiek interviewt de BIZ ondernemers op Halfweg-Molenwatering om het lokaal inkopen te stimuleren en een kijkje te geven hoe veelzijdig ons bedrijventerrein nou eigenlijk is. Vandaag zijn we bij EQ-Store: hét bedrijf voor uw bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verbinden is het nieuwe verkopen

Een warmer welkom konden we niet krijgen. Bij binnenkomst werden we begroet door Chief Happiness Officer Bobbie; een vrolijke, kleine Labradoodle. Als er iemand voor verbinding weet te zorgen en relaties weet aan te gaan, is het zo’n schattige hond wel. Maar EQ-Store is daar ook erg goed in. Vandaag spreken we met de nieuwe accountmanager van het bedrijf: Lester Broek. Nel van ’t Hof, onder andere directrice van Van ‘t Hof, EQ-Store en EQ-Rent, is inmiddels een bekende op het terrein. Aan Lester de taak om verdere bekendheid aan EQ-Store te geven. “Ik zit hier nu nog maar twee maanden, maar ik word al erg goed ontvangen door de ondernemers op het bedrijventerrein”, aldus Lester. Vervolgens vertelt Lester kort over zijn interessante achtergrond: “Ik ben begonnen als fysiotherapeut, maar nam toen te veel hooi op mijn vork en ben naar Amerika gegaan om aan de slag te gaan als medisch begeleider in het leger. Toen ik weer terug in Nederland kwam, ben ik keukenmonteur geworden en later doorgegroeid tot verkoper. Maar dat “harde” verkopen was niet mijn ding. Ik wil echt de relatie aangaan met klanten en de verbinding zoeken. En daardoor zit ik bij EQ-Store wel op mijn plek”.

Totale ontzorging

Sinds 2014 is Van ’t Hof te vinden op het bedrijventerrein aan de Hofweg. Om ondernemers het totaalpakket aan te kunnen bieden en ze compleet te kunnen ontzorgen, is in 2018 EQ-Store en EQ-Rent opgericht. Dit pand is te vinden aan de Laanweg. “EQ-Store levert bedrijfskleding voor op kantoor tot in de modder”, grapt Lester. “Daarnaast bieden we ook persoonlijke beschermingsmiddelen en schoonmaakmiddelen aan. We willen dat we de ondernemers alles vanonder één dak kunnen aanbieden”. Lester heeft al met veel ondernemers kennisgemaakt op het bedrijventerrein, maar komt graag bij iedereen over de vloer. “Ik merk dat de bekendheid van EQ-Store nog wel iets beter kan, veel lokale ondernemers weten ons gelukkig wel te vinden, maar het zou leuk zijn als het hele bedrijventerrein van ons bestaan afweet”. Lester vertelt verder: “Pas reed ik in de auto en werd er vanuit een geel busje naar mij gezwaaid en getoeterd. Bij die ondernemer was ik pas ervoor langs geweest. Ik vind het heel leuk om zo laagdrempelig met elkaar contact te hebben”.

BIZ Halfweg-Molenwatering

Lester hebben we ontmoet tijdens de participantenbijeenkomst op 15 april. “Ik wil zo veel mogelijk ondernemers ontmoeten, daarom ben ik naar de participantenbijeenkomst geweest. Ik vond dit een erg leuke bijeenkomst”, aldus Lester. “Ook heb ik de BIZ-app in gebruik, voor mij handig om zo te zien welke bedrijven hier allemaal zitten”. Wilt u een keer een kop koffie met hem drinken om te kijken wat EQ-Store voor u kunt betekenen? Stuur Lester dan een bericht via de chat in de BIZ-app. Helaas lukt het Lester vanwege een toernooi in Zwitserland niet om aan te schuiven tijdens de bijeenkomst op 16 mei. Wilt u ook onder het genot van een heerlijk ontbijt andere ondernemers ontmoeten en u laten informeren over het inkoop- en aanbestedingsproces van gemeente Nissewaard? Dan bent u op donderdagochtend 16 mei van 08.00 – 10.00 uur welkom bij VP Werkt. Bekijk hier het programma.

Zoek op de website