Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Webinar Lunch & Learn: ‘Thuiswerken nu en straks’

BIZ-partner de Verkeersonderneming geeft u op 17 april tips in tricks die u en uw collega’s kunnen helpen in het online samenwerken in deze tijden van thuiswerken.

Had u ooit gedacht dat er zoveel van uw medewerkers tegelijk zouden thuiswerken? Loopt het allemaal zoals u wenst? Gezien de ernst van de crisis zullen medewerkers er nu niet zoveel over gemopperd hebben. Maar hoe gaat dat straks als het langer duurt? Wat verwachten ze dan van u? En hoe houdt u uw medewerkers nu betrokken?

Daarover gaat het Lunch & Learn webinar met het onderwerp Thuiswerken nu en straks. Aan de hand van stellingen wordt gediscussieerd over dit onderwerp, u krijgt  veel tips and tricks, we bespreken negatieve en positieve ervaringen, de resultaten van het onderzoek Thuiswerken dat door De Verkeersonderneming is uitgezet en bespreken hoe je ook na Corona medewerkers blijvend kan verleiden om regelmatig thuis te werken. En natuurlijk gaan we nader in op uw vragen. Oftewel kennis en inspiratie opdoen, relaxed, thuis op de bank en met uw eigen lunch erbij.

Het Lunch & Learn webinar ‘Thuiswerken nu en straks’ vindt plaats op:

Vrijdag 17 april 2020

Tijdstip: van 12.00 tot maximaal 13.00 uur

Meld u alvast aan via info@bizhm.nl.

Zoek op de website