Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wat kan buiten beter? Schouw geeft inzicht!

Op 27 mei gingen BIZ, beveiligers, gemeentehandhavers en politie – na het KVO-overleg – de straat op. Samen beoordeelden zij de straten van Halfweg-Molenwatering op uitstraling, onderhoud en veiligheid.

Een schouw is een verplicht onderdeel van de KVO-methodiek. KVO – kort voor: Keurmerk Veilig Ondernemen – zorgt ervoor dat er structureel aan veiligheid wordt samengewerkt. Op Halfweg-Molenwatering is de BIZ Halfweg-Molenwatering coördinator van dit project.

Met de schouw wordt er periodiek in kaart gebracht welke aspecten verbeterd zijn in de buitenruimte het laatste halfjaar én waar juist ruimte is voor verbetering op Halfweg-Molenwatering.

Doet u mee?

U bent als ondernemer uiteraard van harte welkom om de volgende schouw ook aan te sluiten bij de schouwronde op 25 november 2021. Wilt u deelnemen aan de deze avondschouw? Meld u dan aan via info@bizhm.nl.

De schouw vangt aan, aan het einde van de middag. Wij starten vanaf de Fermiweg 20, vanuit het hoofdkwartier van de BIZ. Indien u interesse heeft kunt ook deelnemen aan het voorafgaande KVO-overleg. Tijdens dit overleg worden lopende zaken en actiepunten ‘veilig’ besproken.

Maak een melding

Naast de schouw kunt u uw meldingen aangaande de buitenruimte van Halfweg-Molenwatering uiteraard blijven verrichten via info@bizhm.nl evenals t. 0181-769054.

Zoek op de website