Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Warme ontvangst bij Vuur & Klank, Haarden & Audio

De BIZ bezoekt de ondernemers van Halfweg-Molenwatering en stelt ze aan u voor. Onder het motto: Koop Lokaal!

Vandaag zijn we op de koffie bij Jeroen van Roon, eigenaar van van Roon Haarden en mede-eigenaar van NextHifi beide gevestigd in de Vuur & klank showroom aan de Hofweg 10, een verborgen parel op het industrie terrein. Ruim 35 jaar geleden is Van Roon Haarden opgericht door de vader van Jeroen in de Akkers in Spijkenisse. ‘Ik rolde erin, met de bedoeling om tijdelijk te ondersteunen, maar ik ben vervolgens nooit meer weggegaan,‘ lacht Jeroen, die inmiddels  26 jaar in het vak zit.

Kwaliteit en design

Vuur & Klank is een prachtige showroom, waarin kwaliteit en design duidelijk de boventoon voeren. Van Roon Haarden is de specialist op het gebied van sfeervol verwarmen middels duurzame houtkachels, gashaarden en elektrische vuren en biedt samen met NextHifi een unieke touch met alles op het gebied van hoogwaardige audiosystemen.

Jeroen is zich bewust van wat er landelijk speelt op het gebied van duurzaamheid en dit past hij toe in zijn producten. Als actief lid in de branchevereniging voor de Nederlandse Haard- en Kachelbranche staat hij voor een deugdelijke installatie, maar als lid van De Groene Stoker is hij ook uitdrager van kennis t.a.v. verantwoord gebruik van haarden en kachels.

Ontwerp tot realisatie

Met een driekoppig team zijn de lijnen kort en kan de klant optimaal bediend worden: ‘Wat is er mooier dan in een persoonlijk contact met de klant zijn wensen te bespreken en de totaaloplossing te kunnen bieden vanuit één bedrijf? Van ontwerp tot realisatie; allemaal onder één dak.‘

Voorheen zat Jeroen met zijn vader in een klein huurpand in de Akkers. In verband met groei gingen ze op zoek naar wat anders en vonden ze hun gedroomde locatie in het huidige pand aan de Hofweg.

‘Veel ruimte, een eigen werkplaats, goede parkeergelegenheid en geen doorloop locatie maar klanten die gericht naar je toe komen, kortom: de ideale plek!’ aldus Jeroen.

Lokaal zaken doen

Op Halfweg-Molenwatering zitten een aantal bedrijven waarmee Vuur & Klank graag samenwerkt: ‘Lokaal zaken doen is zeker belangrijk en ik weet de bedrijven die ik kan gebruiken goed te vinden, ook via Koop Lokaal van de BIZ heb ik gezocht naar een goede dakbedekker of bouwbedrijf.’

‘Het is belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, zeker nu het weer mag,’ blikt Jeroen vooruit, ‘de BIZ en z’n achterban zijn dan ook meer dan welkom om deze zomer te komen BBQ-en bij Vuur en Klank.’ Dat is niet tegen dovemans oren gezegd; houdt uw mailbox in de gaten!

Zoek op de website