Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Waarom een antwoordservice?

Mensen die u telefonisch proberen te bereiken zitten niet te wachten op een toestel dat niet beantwoord wordt of een antwoordapparaat waar zij een boodschap op in kunnen spreken. Op het moment dat zij u bellen willen ze ook daadwerkelijk iemand spreken. In het ergste geval zullen ze op zoek gaan naar een bedrijf die wel gehoor geeft.

Onze antwoordservice biedt uitkomst voor vele organisaties. Onze antwoordservice is geschikt voor iedereen die telefonische bereikbaarheid wil garanderen.

2nd Office als uw persoonlijke antwoordservice

Wij bieden een professionele service, waarbij onze medewerkers uw gesprekken op een vriendelijke en persoonlijke manier beantwoorden. Wij werken vanuit uw naam en bellers zullen denken dat zij door een persoonlijke telefoniste/receptioniste te woord worden gestaan. Wij zijn immers de telefoniste van UW bedrijf!

Onze dienstverlening gaat verder…

Zo kunnen wij, desgewenst, ook uw agenda beheren zodat wij tijdens uw (telefonische) afwezigheid, afspraken kunnen plannen. Op gezette tijdstippen krijgt u een duidelijke rapportage per e-mail. Dringende vragen of spoedgevallen, kunnen wij ook direct met u doorverbinden.

Onze enthousiaste medewerkers werken allemaal met een glimlach en dat hoort de beller! Stelt u zich eens voor: geen verloren gesprekken meer… 100% bereikbaarheid… en dat voor een fractie van de kosten van een eigen telefoniste!

Wilt u meer weten over onze antwoordservice? Bel nu 0181-600220.

Zoek op de website