Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Voorne-Putten 2040, duurzaam personeel, energiecoöperatie, biogas en meer: Duurzaamheidskring Nissewaard

Op woensdag 7 februari kwam een groep van toekomstgerichte ondernemers uit Nissewaard bijeen om samen de volgende stappen te zetten in duurzaamheid. Lees nu het verslag!

Tijdens deze editie deden o.a.VPWerkt!, gemeente Nissewaard, Voorne Putten Energie en EnergieCollect hun verhaal. Download nu het verslag van de Duurzaamheidskring Nissewaard die deze keer plaatsvond bij VP Werkt! .

Doel Duurzaamheidskring

De duurzaamheidskring is een samenwerking tussen gemeente Nissewaard en BIZ Halfweg-Molenwatering. Het doel van deze kring is om ondernemers uit Nissewaard te inspireren en stimuleren om duurzaam te ondernemen. Samen wordt er ingezet op het bewerkstelligen van positieve verandering op het gebied van duurzame mobiliteit, lokaal opwekken van energie, welzijn van het personeel, een schoner milieu en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij.

Tijdens Duurzaamheidskring Nissewaard wordt steeds weer aangetoond dat deze zaken erg goed hand-in-hand gaan met het realiseren van winst in de financiële zin.

Sluit ook aan!

De Duurzaamheidskring Nissewaard breidt haar deelnemerstafel graag uit met lokale organisaties. In het bijzonder met partijen uit onderwijs, zorg en woningbouw – evenals grotere bedrijven in de gemeente.

Dus, voelt u zich geroepen? Neem dan contact met ons op via info@bizhm.nl, zodat u de volgende editie met ons mee kan discussiëren, leren en innoveren! De volgende duurzaamheidskring vindt overigens plaats op 31 mei 2018.

Zoek op de website