Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Veiligheidsoefening: doet uw organisatie ook mee? Informatiebijeenkomst op 19 maart

Op donderdag 21 maart wordt een grootschalige veiligheidsoefening uitgevoerd op Halfweg-Molenwatering. Bij deze oefening wordt een incident nagebootst. Het doel? De samenwerking tussen de veiligheidsdiensten vanuit gemeente, brandweer, politie, ambulance- en milieudienst testen en optimaliseren. Uw organisatie kan ook aanhaken! Op dinsdag de 19e hoort u hoe.

Dinsdag 19 maart 2019 | Aanvang: 14.00 uur | Einde 15.00 uur
Locatie: Huis van Morgen – Fermiweg 20, Nissewaard

MELD U NU AAN

De bedrijven die een belangrijke rol spelen in deze oefening zijn reeds op de hoogte. Wilt u de veiligheid van uw organisatie ook testen bij een incident in de buitenruimte? Haak dan ook aan op dit initiatief en kijk hoe uw werknemers handelen in geval van nood. Evalueer en tref daarna de nodige maatregelen om de veiligheid te optimaliseren.

Laat u informeren

Op dinsdag 19 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst voor ondernemers die willen aanhaken op deze grootschalige veiligheidsoefening. Tijdens deze bijeenkomst wint u informatie in over de oefening en de mogelijkheden voor participatie. Ook kunt u zich gelijk aanmelden voor daadwerkelijke deelname aan de veiligheidsoefening.

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats in het Huis van Morgen aan de Fermiweg 20. Het inhoudelijke programma tijdens deze bijeenkomst wordt verzorgd door de brandweer.

De veiligheidsoefening is een initiatief van gemeente Nissewaard. Zij werken daarbij samen met politie, brandweer, handhaving, ambulance- en milieudienst.

Bent u er ook bij op de 19e? Meld u dan nu aan via de aanmeldlink. Indien er grote interesse is, wordt er op 19 maart een extra sessie ingepland van 15.00 tot en met 16.00 uur.

MELD U NU AAN

Zoek op de website