Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Veiligheidsapp van de BIZ (eDetect) krijgt een update

De veiligheidsapp van de BIZ Halfweg-Molenwatering, eDetect, is toe aan een update. Op 18 april wordt er daarom een nieuwe versie gelanceerd, deze vervangt uw huidige versie. De ontwikkelaars lichten het aan u toe.

“eDetect is een groeiend platform en biedt steeds vaker hulp bij het organiseren van veiligheid. De huidige eisen en functionaliteiten van de applicatie zijn inmiddels aan een grote update toe.

De ontwikkelingen van afgelopen tijd worden op 18 april vrijgegeven. Dan is de nieuwe release beschikbaar in de stores. Het is belangrijk dat u deze upgrade ook uitvoert aangezien de oude versie stopt.

Let op!

Voordat u de nieuwe release gaat downloaden uit uw store dient u uw inlog gegevens (naam en wachtwoord) bij de hand te hebben.
De nieuwe release vraagt éénmalig om een nieuwe inlog.

Mocht u uw wachtwoord kwijt/vergeten zijn kunt u natuurlijk gewoon een nieuwe aanvragen in het inlogscherm. Dit is tevens een mooi moment om uw gegevens weer te controleren en eventuele wijzigingen door te voeren.

Wij vertrouwen erop eDetect weer de benodigde verbeteringen te hebben gegeven. Binnenkort mag u tevens van ons weer nieuwe updates verwachten en blijft eDetect doorontwikkelen.

Hartelijk dank voor het gebruik van eDetect.

Veilige groet,

eDetect Team”

Zoek op de website