Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Van der Ent Group benoemd tot hofleverancier

Donderdag 6 april heeft Van der Ent Group uit Spijkenisse uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit het predicaat Hofleverancier overhandigd gekregen. Namens BIZ Halfweg-Molenwatering feliciteren wij het bedrijf van harte met het bijzondere predicaat.

Naast de Commissaris van de Koningen waren ook de Burgemeester van de Gemeente Nissewaard, Foort van Oosten en de wethouders aanwezig. Afgelopen jaar vierde Van der Ent Group haar 100-jarig bestaan. Met het toekennen van het predicaat schaart Van der Ent Group zich bij een selecte groep van Nederlandse bedrijven die het predicaat Hofleverancier mogen voeren.

Directeur Christiaan Van der Ent reageert; “Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar dit mee te mogen maken. Ons 100-jarig jubileum vorig jaar was er al een om nooit te vergeten, maar dit is toch wel de kers op de taart! Als je bedenkt dat er ca 2 miljoen bedrijven in Nederland actief zijn, dan geeft het wel aan hoe bijzonder deze erkenning is.”

De aanvraag was dan ook zeker geen “walk in the park” vult Christiaan aan. “De hele aanvraagprocedure was een hele pittige en heeft ruim 11 maanden geduurd. Wij zijn helemaal doorgelicht en moesten met allerlei aanvullende informatie over de brug komen, men wil zeker weten dat je een onberispelijke reputatie hebt. Als je dan vervolgens hoort dat je alles met goed gevolg hebt doorstaan, kan je alleen maar trots zijn.”

Vier generaties Van der Ent

Wat begon als bodedienst in 1922, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met meerdere logistieke en verhuisactiviteiten. Van der Ent Group is actief in internationale verhuizingen, opslag en logistiek met vestigingen in Spijkenisse en Rijswijk. De afgelopen 100 jaar is het bedrijf altijd in handen gebleven van de familie. Inmiddels staat 4e generatie Christiaan van der Ent (39 jaar) aan het roer van dit prachtige bedrijf.

Zoek op de website