MAAK EEN MELDING BUITENRUIMTE

Bijeenkomst: Samenwerken aan duurzaamheid op Halfweg-Molenwatering

30 juli 2020

Voor ondernemers zijn het altijd al uitdagende tijden, maar wellicht is de achterliggende periode net iets spannender geweest. Hoe zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst? Economisch, maar ook wat betreft duurzaamheid: energie, klimaatadaptatie en circulaire economie?

[UPDATE: u kunt u niet meer aanmelden, de bijeenkomst heeft het maximaal aantal aanmeldingen]

Graag nodigen gemeente Nissewaard en stichting BIZ Halfweg-Molenwatering u uit om samen aan de slag te gaan met het verduurzamen van het bedrijventerrein.


Ook in Nissewaard hebben we de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Wij beseffen ons dat we dat alleen samen kunnen bereiken. Hier gaan we graag met u over in gesprek:

Wat doen we al? Wat is er nog meer mogelijk? Hoe kunnen we samen aan de slag? En welke rol verwacht u van de gemeente, de BIZ en andere ondernemers?

Waar en wanneer?

Datum: 22 september 2020
Locatie: Carlton Oasis Hotel, Spijkenisse
Tijd:
17:30 Inloop incl. lichte maaltijd,
18:00 Start programma
20:30 Verwachte eindtijd

“Vandaag heb je morgen in handen!”

Helga van Leur, meteorologe
en televisiepresentatrice

Wat kunt u deze avond verwachten?

Inspiratie: zo zal ambassadeur in weer, klimaat, duurzaamheid en gedrag Helga van Leur, een lezing geven over de urgentie en kansen op het gebied van duurzaamheid.

Actie: we maken het graag concreet, bepalen samen de prioriteiten en zaken waar we direct mee aan de slag kunnen. Ook als u niet bij deze avond aanwezig kunt zijn, kunt later uiteraard bij één van de initiatieven aansluiten. We delen de uitkomsten van de bijeenkomst en u ontvangt van ons bericht hoe u mee kunt blijven denken en doen.

Aanmelden: Wees er snel bij!

Vanwege de geldende maatregelen is er plek voor 43 ondernemers. Op dit moment is de bijeenkomst volgeboekt en kunt u zich niet meer aanmelden.

Niet getreurd, u ontvangt na de bijeenkomst een terugblik op de avond, de gemaakt afspraken én de manier waarop kunt aanhaken – stuur hiervoor een bericht naar wijdoengroen@nissewaard.nl.


Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Nissewaard en de Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering, Igor Bal (wethouder Duurzaamheid) en Marnix Trouwborst (voorzitter)