Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Trustful Logistics: uw partner in logistiek

Trustful Logistics is al twee decennia een vaste waarde op het gebied van logistiek en transport.

“Wist u dat wij al bijna 20 jaar als logistiek dienstverlener voor bedrijven en soms ook particulieren. Of u nou in China producten koopt en deze naar Nederland verscheept, of producten levert aan bedrijven in Brazilië. Trustful Logistics neemt u graag de papieren rompslomp en werk uit handen; wij zijn goed bekend met alle vervoersmodaliteiten zoals zeevracht, luchtvracht, wegvervoer, railtransport en binnenvaart. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres als u op- of overslagruimte zoekt.

Voor particulieren worden wij voornamelijk gevraagd voor het verzorgen van complete verhuizingen. Bijvoorbeeld verhuizingen vanuit Nederland naar Thailand, Turkije, Brazilië, Australië of Nieuw-Zeeland – de meest voorkomende bestemmingen. Maar ook dragen wij bijvoorbeeld graag zorg voor het afleveren van persoonlijke of diplomatieke goederen voor mensen die namens hun bedrijf uitgezonden worden naar een locatie elders in de wereld.

Kijkt u eens op onze website www.trustfullogistics.com, of vraag vrijblijvend informatie aan via info@trustfullogistics.com. Betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.”

Zoek op de website