MAAK EEN MELDING BUITENRUIMTE

Van ’t Hof

Uw magazijn, warehouse of misschien wel uw kantine vloer schoonmaken kan met de machines van Van ’t Hof. Zij vertellen u graag meer.

“Buiten alle grote en zware machines waar we misschien meer bekend van zijn heeft Van ’t Hof ook een mooi kwalitatief leveringsprogramma aan schoonmaakmachines.

Of het een stof- waterzuiger is of een veeg- zuigmachine of een schrob-zuigmachine, Van ’t Hof kan een machine afstemmen op uw toepassingen.

De veeg- zuigmachine maken uw vloeren binnen beter en sneller schoon dan een bezem. Wilt u echt een schone vloer dan kan een schrob- zuigmachine hierna eventueel in combinatie met een reinigingsmiddel de grotere vervuiling verwijderen. Dit kan zelfs onder de HACCP wet- en regelgeving.

Wilt u meer informatie of eens een goed advies voor het schoonmaken van uw vloer, of wilt u eens kijken naar de mogelijkheden voor onderhoud dan maken we graag een afspraak met u.”

U vindt meer informatie op: www.hoftechniek.nl/doelgroepen/schoonmaak/

Contactgegevens

Hofweg 3
3208 LE Spijkenisse

0181-687252
info@hoftechniek.nl
info@hoftechniek.nl

[display_map width="100%" height="240" zoom="14" language="nl" map_type="ROADMAP" map_draggable="true" address1="Hofweg 3, Spijkenisse the Netherlands | Hofweg 3, Spijkenisse the Netherlands | Van ’t Hof | Bedrijf"]
Bekijk een overzicht van de participanten van de BIZ