Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Stimular presenteert duurzaamheidsverslag 2015

BIZ-partner Stimular presenteert haar duurzaamheidsverslag 2015, waarin verantwoording wordt afgelegd over de duurzame prestaties in 2015. Het duurzaamheidsbeleid van Stimular is gebaseerd op ISO 26000, de richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Laat u inspireren door het verslag op www.stimular.nl/onze_duurzaamheid.

Stimular maakt in het verslag gebruik van de Milieubarometer en de MVO-balans. De Milieubarometer maakt de milieuprestatie en CO2-footprint van bedrijven zichtbaar en geeft tips voor besparingen. De MVO-balans helpt bij het bepalen van doelen en indicatoren voor alle thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: people, planet en profit.

Beide tools worden kosteloos aangeboden via de gemeente Nissewaard. Met deze tools maakt u kleurrijke grafieken en overzichten van relevante indicatoren.

Korting voor BIZ-bedrijven

Heeft u hulp nodig bij uw duurzaamheidsverslag of MVO-zelfverklaring? Neem dan contact op met Stefan Romijn (s.romijn@stimular.nl of 010-238 28 27) van Stichting Stimular. BIZ-deelnemers krijgen 15% korting op de diensten van Stimular.

Zoek op de website