Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Spreekuur bedrijfscontactfunctionaris gemeente in Huis van Morgen

Vanaf heden is de bedrijfscontactfunctionaris van gemeente Nissewaard, Bianca Dekens, elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur aanwezig in het Huis van Morgen. Dus: heeft u een prangende ondernemersvraag in relatie tot de gemeente? Kom langs!

Graag stelt Bianca zich kort aan u voor:

“Mijn naam is Bianca Dekens. Sinds een aantal jaren werkzaam als accountmanager bedrijven voor de gemeente Nissewaard. Een schakel kunnen zijn tussen de ondernemers en gemeente is voor mij een van de leukste kanten van mijn werk. Elke ondernemer heeft zijn / haar eigen expertise en passie voor het werk dat zij doen.

Naast de contacten met de bedrijven, houd ik mij voornamelijk bezig met verschillende regionale economische onderwerpen, zoals hoe kunnen we Nissewaard het beste voor het voetlicht brengen bij andere partijen. Een belangrijk thema is de aansluiting van onderwijs op de vraag van de arbeidsmarkt.

Ik ben elke woensdagmiddag te vinden in het Huis van Morgen. Hier sta ik u graag te woord over allerlei zaken die ondernemers raken. Daarnaast kunt u mij ook altijd via de email bereiken: b.dekens@nissewaard.nl.

Tot ziens!”

Het Huis van Morgen is gevestigd aan de Fermiweg 20 op het bedrijventerrein. Bianca is elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur aanwezig.

Zoek op de website