Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Showcase en workshops ondernemers Halfweg-Molenwatering goed bezocht

Er vonden afgelopen maand twee interessante activiteiten plaats op Halfweg Molenwatering. BespaarCase Nissewaard organiseerde een workshop LED-verlichting en Van ’t Hof Machineverhuur en het Ondernemershuis organiseerde een showcase in combinatie met een lenteborrel.

Op 30 maart was er in het kantoor van Enerless een workshop LED, waarbij de aanwezige ondernemers werden geinformeerd over de ins en outs van LED-verlichting. Was u er niet bij, maar ontvangt u wel graag meer informatie over LED-verlichting en energiebesparen? Neem dan contact op met Hendry Klooster van BespaarCase Nissewaard via hklooster@enerless.nl.

Een dag later, op 31 maart, organiseerde Van ’t Hof Machineverhuur en Ondernemershuis Spijkenisse allereest een showcase van de indrukwekkende machines van Van ’t Hof, waarna er aansluitend een lenteborrel plaatsvond in het Ondernemershuis Spijkenisse. Tijdens deze borrel werden er ook diverse kleine workshops georganiseerd. Volgend jaar weer?

Bekijk de foto’s van deze bijeenkomsten op onze Facebook-pagina >>

Heeft u zelf ook foto’s gemaakt? Voeg ze dan toe aan de Facebook-gallerij, of stuur ze door via info@bizhm.nl.

Organiseert u ook een evenement?

Vanuit de BIZ geven wij uiteraard graag aandacht aan alle initatieven die de ondernemers van Halfweg-Molenwatering ontplooien. Dus, organiseert u binnenkort een workshop, open dag of ander evenement? Stuur ons dan snel een korte tekst, voorzien van 1 of meer foto’s. Zodat wij uw evenement direct kunnen delen via onze website en andere communicatiekanalen (nieuwsbrief, social media).

Zoek op de website