Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

In september informatiebijeenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering. Komt u ook?

Op woensdag 7 september organiseert Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering een informatiebijeenkomst voor alle ondernemers en medewerkers van het bedrijventerrein.

Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de activiteiten van de BIZ. Welke successen zijn er in het eerste deel van 2016 geboekt? Aan welke projecten wordt er momenteel gewerkt?

Deze informatiebijeenkomst zal naast de BIZ in het algemeen een sterke focus hebben op veiligheid, een immer actueel onderwerp – zo ook op Halfweg-Molenwatering.

Veiligheid, een gezamenlijk belang

Uw bedrijf op Halfweg-Molenwatering staat dagelijks – soms ongemerkt – bloot aan diverse gevaren. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • BIZ-beveiliger (Alert) afgelopen periode wekelijks diverse veiligheidalerts aan ons afgaf?
  • Diverse ondernemers op Halfweg-Molenwatering werden belaagd met spookfacturen?
  • De wijkagenten diverse auto-inbrekers bestreden?
  • Uw bedrijfslaptops en -smartphones vrij makkelijk te hacken zijn?

Op woensdag 7 september wijdt Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering daarom graag extra aandacht aan dit thema.

Andere belangrijke onderwerpen zijn de aanstaande camerabeveiliging en de nieuwe (veiligheids)app van de BIZ. Zorg dus dat u deze bijeenkomst niet mist!

Meld u nu aan >>

Locatie:
Carlton Oasis hotel – Curieweg 1, Spijkenisse

Datum:
woensdag 7 september 2016, van 17:00 t/m 19:00 uur.

Aanmelden:
Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle ondernemers en werknemers van Halfweg-Molenwatering. U kunt u tot 31 augustus aanmelden via het aanmeldformulier.

Programma

Onderstaand vindt u het programma van deze bijeenkomst.

17:00 Inloop
Ontvangst in het Carlton Oasis hotel met koffie en thee.
17:10 Opening door voorzitter Gerard de Haan
De voorzitter van het BIZ-bestuur heet u welkom en geeft een korte introductie.
17:20 BIZ in ontwikkeling (Boyd Bartels, parkmanager)
Waar staan we met de BIZ? Wat staat er op het programma?
17:30 Camerabeveiliging: werk in uitvoering! (Rob Gijzel, bestuurslid)
Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor camerabeveiliging op Halfweg-Molenwatering? Bestuurslid Rob Gijzel vertelt u over de bevindingen van het BIZ-bestuur.
17:40 App BIZ maakt het verschil (John Kruythoff, Alert Security)
Samen alert zijn op veiligheid werkt beter. Alert Security licht toe hoe zij vanuit de BIZ als beveiliger te werk gaan op Halfweg-Molenwatering. En de rol die de BIZ-app hierin speelt.
17:55 Ook de crimineel innoveert: preventie steeds belangrijker (Sefa Ayali, wijkagent en Vincent Stittelaar, regionale recherche)
Korte lijnen helpen bij het voorkomen van criminaliteit. Wijkagent Sefa Ayali werkt nauw samen met de BIZ en de lokale ondernemers aan een veiliger bedrijventerrein.De inzet van laptops, tablets en smartphone voor de zakelijke markt groeit met de dag. Deze groei gaat hand-in-hand met de groei van cybercrime. Welke gevaren loopt u? “De crimineel komt tegenwoordig niet eens meer uit z’n luie stoel,” weet Vincent Stittelaar, “z’n buit is vele mate groter en daarmee ook het risico voor de ondernemer.”
18:35 Het groeiende gevaar van cybercrime (Martin Waltmans, Isaeus)
Hoe beschermt u uw bedrijf adequaat tegen digitale dieven? En wat te doen, wanneer het onverhoopt toch mis mocht gaan. Een goede en Lokale ict-ondernemer Martin Waltmans deelt zijn kennis, waarmee u uw bedrijf direct beter kunt beschermen.
18:50 Optimale logistiek in de regio (Gerard Vos, De Verkeersonderneming)
De Verkeersonderneming is een platform dat zich inzet voor een betere bereikbaarheid van en in de regio. Ontdek welke oplossingen en subsidies er voor uw organisatie voorhanden zijn vanuit de Verkeersonderneming.
19:00 Vragen en afsluiting
Heeft u nog goede ideeën ten aanzien van de activiteiten van de BIZ en een veiliger Halfweg-Molenwatering? Deel ze met de groep.

In de komende periode delen wij verdere informatie over deze bijeenkomst. Zorg dat u zich op tijd aanmeldt. Graag tot de 7e!

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de bijeenkomst vernemen wij het uiteraard graag. U bereikt ons via info@bizhm.nl of 0181-769054.

Zoek op de website