Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

SAVE THE DATE! Werkgeverstafel 14 maart

Voor ondernemers is het lastig om aan goed, gekwalificeerd personeel te komen. Tijdens de Werkgeverstafel wordt er gekeken hoe de samenwerking tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt kan worden verbeterd.

Vanuit de BIZ wijzen wij u graag op dit initiatief. Hieronder vindt u de uitnodiging van deze bijeenkomst.

Uitnodiging

De Regio Deal Zuid-Hollandse Delta is een samenwerkingsverband tussen Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Voorne-Putten.

Het samenwerkingsverband werkt o.a. aan de versterking van de regionale economie. Het programma Onderwijs en Arbeidsmarkt richt zich daarbinnen o.a. op de verbetering van de samenwerking tussen onderwijs en de arbeidsmarkt.

Maakt u zich ook zorgen over het arbeidspotentieel? Wilt u samen met ons verkennen wat er nodig is op de arbeidsmarkt? En wat voor soort onderwijs vinden we hier dan bij passen en waar gaan we ons vooral op focussen?
Al deze vragen stellen we centraal en bespreken we graag met jullie tijdens de bijeenkomst Werkgeverstafel. Tevens biedt de Werkgeverstafel een uitgelezen mogelijkheid om, samen met collega ondernemers, ideeën, creatieve oplossingen en haalbare ervaringen uit te wisselen.

Mede namens de Werkgevers Voorne-Putten (WgVP) nodigen we u graag uit voor de:

Werkgeverstafel Voorne-Putten

Wanneer:       14 maart 2023, 17:00 – 20:00 uur,

Locatie:           De Brielse Aap, Kaaisingel 3231 KB Brielle

Om er een succesvolle, praktische, bijeenkomst van te maken, is een degelijke voorbereiding noodzakelijk. Jullie input is dan ook belangrijk bij het maken van het programma voor 14 maart. We vragen je om wensen of ideeën met ons te delen. Neem daartoe contact op met:

Paul Oord, Werkgever Voorne-Putten, 06 46748070, info@werkgeversvoorneputten.nl

Of met: Danny Heijnen, 06 13762083, d.heijnen@nissewaard.nl

Meld u alvast aan vóór 25 februari via info@werkgeversvoorneputten.nl

Zoek op de website