Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Neem deel aan de Duurzaamheidskring!

Waar liggen de kansen in uw bedrijf om afval, grondstoffen en geld te besparen? Dat staat centraal tijdens de komende Duurzaamheidskring op woensdag 26 oktober! We zijn te gast bij lokale afvalinzamelaar Reinis.

Duurzaamheidskring Nissewaard, 26 oktober 2022 | Wattweg 10 | 8.00 t/m 10.00 u
MELD U AAN >>

Van hernieuwbare energie naar circulariteit

De vorige succesvolle editie heeft ertoe geleid dat we een mooie collectieve subsidie-aanvraag voor zonnepanelen hebben kunnen doen voor diverse bedrijven op Halfweg-Molenwatering.

Deze editie zoomen we in op het thema circulariteit.Is circulariteit iets dat u al toepast, of wilt gaan toepassen, in uw bedrijfsvoering?

Zorg dan dat u 26 oktober alvast in uw agenda plaatst én meld u alvast aan! De bijeenkomst vangt aan om 8.00 uur en eindigt om 10.00 uur.

Besparen op afval, grondstoffen en geld

Vanuit de Green Deal Halfweg-Molenwatering werken we aan het het verzilveren van circulaire kansen. In deze bijeenkomst krijgt u informatie en inspiratie over o.a.:

  • Uw afval heeft waarde, als grondstof
  • Kansen om te besparen op afval, grondstoffen en geld
  • Via nieuwe deelmarktplaats deelt u lokaal bedrijfsmiddelen

Mooie voorbeelden van circulariteit, waar o.a. Reinis, Cirkellab en het Circulair Ambachtscentrum over spreken op de bijeenkomst op 26 oktober.

Lopende verduurzamingsprojecten

Uiteraard komen ook andere vormen van verduurzaming weer volop aan bod. We behandelen de lopende projecten. De sprekers delen hun kennis, de aanwezige ondernemers delen hun voortgang en vragen.

Laat u informeren en inspireren op de 26e!

MELD U AAN >>

Zoek op de website