Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Neem deel aan de Duurzaamheidskring!

Benut u alle kansen die liggen op het gebied van duurzaamheid? Hoe speelt u het beste in op de energietransitie en weet u wat er gaande is op het gebied van duurzame mobiliteit? Dit en meer bespreken wij graag tijdens de Duurzaamheidskring Nissewaard op dinsdag 20 juni

Anno 2023 zijn duurzaamheid en ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast intrinsieke motivatie, stimuleren ontwikkelingen als de Green Deal en het Klimaatakkoord Rotterdam ondernemers om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. 

Nieuwe Energiewet wordt fundament van de energietransitie

De nieuwe Energiewet wordt het wettelijke fundament van de energietransitie. Deze wet vervangt de huidige Gaswet en Elektriciteitswet 1998 en biedt een toekomstbestendig wetgevingskader voor de veranderende elektriciteits- en gasmarkt en energiesysteem. DCMR Milieudienst Rijnmond praat u graag bij over deze nieuwe energiewetgeving. 

Welke kansen liggen er op het gebied van duurzame mobiliteit?

Naast het verduurzamen van uw pand en uw bedrijfsprocessen, liggen er ook verschillende kansen op het gebied van duurzame mobiliteit. Een groot deel van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door het woon-werkverkeer. Mobiliteitsmakelaar Ramon Put legt uit welke kansen u kunt benutten.

Lopende verduurzamingsprojecten

Uiteraard komen ook andere vormen van verduurzaming weer volop aan bod. We behandelen de lopende projecten. De sprekers delen hun kennis, de aanwezige ondernemers delen hun voortgang en vragen.

Algemene informatie
Aanvang: vanaf 07.30 uur
Start: 08.00 uur
Locatie: Het Ondernemershuis Spijkenisse, Hofweg 1

Laat u informeren en inspireren op 20 juni! Meld u hier aan.

Zoek op de website