Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Sabine de Snaijer, uw nieuwe aanspreekpunt bij gemeente

Ons bedrijventerrein heeft met Sabine de Snaijer een nieuwe accountmanager ondernemers; uw aanspreekpunt bij gemeente Nissewaard. Ze stelt zich hierbij graag aan u voor.

Beste participanten van BIZ Halfweg-Molenwatering,

Even kort voorstellen; ik ben Sabine de Snaijer en sinds kort ben ik gestart als accountmanager van onder andere bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Sinds 2,5 jaar ben ik werkzaam bij de gemeente. Ik ben gestart met een afstudeeropdracht in het Stadscentrum van Spijkenisse gevolgd door ondersteuning bij diverse werkzaamheden op het gebied van beleid en economie. Met veel plezier ben ik nu gestart als accountmanager ondernemers (excl. Stadscentrum Spijkenisse) en bedrijventerreinen in Nissewaard. Voor bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering schuif aan bij de bestuursvergaderingen en KVO-overleggen die worden georganiseerd. Tussentijds heb ik, indien nodig, contact met Boyd, Wouter of Monique.

Als ondernemer kunt u uiteraard ook direct met mij contact opnemen mochten er vragen, suggesties of andere zaken zijn. Mijn contactgegevens zijn: 0181-696774 of sgj.desnaijer@nissewaard.nl.

Op een prettige samenwerking!

Vriendelijke groet,
Sabine

Zoek op de website