Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Ronald en Roy, bedankt!

Jarenlang hebben Ronald van der Vlies en Roy Verduyn zich ingezet voor een schoon, heel, veilig en duurzaam bedrijventerrein. Met hun kritische blik en verfrissende ideeën hebben ze samen met de andere bestuursleden gewerkt aan mooie projecten op Halfweg-Molenwatering. Bedankt voor jullie waardevolle inzet en toewijding!

Ronald van der Vlies

Maar liefst 14 jaar lang heeft Ronald van der Vlies deelgenomen in het bestuur van BIZ Halfweg-Molenwatering. Hij was al actief in het bestuur Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse (SPBS), voor de oprichting van de BIZ. Bij de start van de BIZ heeft hij de portefeuille schoon, heel en veilig op zich genomen. Het plaatsen van camerabeveiliging over het hele bedrijventerrein en het opstarten van het SVO-traject met partijen als politie, brandweer, gemeente en PVO zijn mijlpalen binnen deze portefeuille. Daarnaast heeft Ronald zich ook ingezet om het lokaal inkopen binnen de gemeente te stimuleren, wat heeft gezorgd voor verschillende workshops waarbij ondernemers geïnformeerd werden over het inkoopproces van gemeente Nissewaard.

Roy Verduyn

Roy Verduyn heeft ook een lange zit in het bestuur achter de rug. Zeven jaar lang heeft hij zich ingezet voor de PR, imago en marketing van het bedrijventerrein. En met succes. Maandelijks worden er nieuwsbrieven richting de ondernemers verstuurd en is de BIZ-app al ruim een jaar actief. Ruim 100 ondernemers zijn te vinden in deze app. Samen met Ronald heeft hij zich ook ingezet om het lokaal inkopen op het bedrijventerrein te stimuleren. Roy was de drijvende kracht achter de grootschalige Koop Lokaal campagne waar de bedrijven van het bedrijventerrein via flyer, billboards én radio-campagne in de spotlight werden gezet. De Koop Lokaal stickers zijn bij een vele ondernemers nog op hun deur te vinden. Wegens zijn activiteiten in het buitenland draagt hij hier zijn stokje over.

We willen Ronald en Roy allebei van harte bedanken voor hun waardevolle inzet. We wensen ze geluk met hun verdere plannen. De gesprekken met mogelijke nieuwe bestuursleden zijn in volle gang, binnenkort hoort u hierover meer.

Zoek op de website