Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Profileer uw organisatie tijdens het Sportgala Nissewaard

De organisatie van het tweede Sportgala nodigt ondernemers uit Nissewaard van harte uit voor het ontbijt dat als warming-up dient voor het gala in december.

De nieuwe traditie staat voor maandag 17 december op de kalender. Het podium voor de sportieve afsluiting van het jaar na de vliegende start in 2017 blijft het toen uitverkochte Theater De Stoep in Spijkenisse.

Organisatoren Rush Events (Flip van Betuw) en Fast Forward (Ardie den Hoed) hebben vorig jaar het initiatief genomen voor de rentree voor het jaarlijkse eerbetoon van sporters binnen de gemeente. Volgend stap is om van het Sportgala Nissewaard tegelijkertijd de afsluiting te maken van het zakelijk kalenderjaar. Compleet met een diner om elkaar vlak voor de feestdagen nog een keer gezamenlijk te ontmoeten.

Graag lichten de organisatie haar plannen nader toe in een ontbijtsessie op dinsdag 30 oktober in het Carlton Oasis hotel dat zich ook als nieuwe partner van het evenement heeft aangemeld.

Aanvang is 08.00 uur en inloop om 07.30 uur. Het ontbijt duurt tot uiterlijk 10.00 uur en vooraf, gratis aanmelden via adenhoed@fastforward.nu

Wij hopen U deze ochtend samen met wethouders Martijn Hamerslag en Léon Soeterboek, De Stoep-directeur Rob van Wijk en Carlton-hotelmanager Frederik Reimers te mogen ontmoeten”, aldus de organisatie.

Zoek op de website