Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Participantenbijeenkomst op 1 december

Laat u bijpraten, ontmoet uw mede-ondernemers én denk mee over het komende BIZ-jaar. Ook in 2023 gaan we voor een schoon, heel, veilig, duurzaam en bereikbaar Halfweg-Molenwatering. Een krachtig en slagvaardig bedrijventerrein.

Op 1 december nodigen wij u – en alle andere ondernemers van Halfweg-Molenwatering – van harte uit voor de BIZ-participantenbijeenkomst.

BIZ-bijeenkomst voor alle ondernemers Halfweg-Molenwatering

Locatie: Carlton Oasis Hotel (Curieweg 1, Spijkenisse)
Donderdag 1 december 2022 | Aanvang: 17.00 uur | Einde: 20.30 uur

Meld u aan >>

Wat gaan we doen?

We blikken allereerst terug op het afgelopen jaar. Met belangenbehartiging, diverse mooie bijeenkomsten en een pakkende Koop Lokaal actie heeft de BIZ weer mooie stappen gezet. We praten u graag bij!

We horen natuurlijk ook graag van u. Wat vindt u van de plannen voor 2023 en waar dient de BIZ de focus op te leggen? Tijdens de bijeenkomst en de daaropvolgende borrel horen we graag van u. Ook praat u weer eens goed bij met uw mede-ondernemers en legt u mogelijk nieuwe zakelijke contacten.

Als klap op de vuurpijl onthullen we graag de BIZ community app. Komt in verbinding te staan met alle ondernemers van het bedrijventerrein, deel bedrijfsmiddelen én ontvangt het belangrijkste nieuws over de BIZ en het ondernemen in Nissewaard direct op uw smartphone.

Meld u nu aan!

We verwachten weer een mooie opkomst, net zoals voorgaande participantenbijeenkomst. Voor elke ondernemer op het bedrijventerrein komen ongetwijfeld onderwerpen van belang aan bod. Ook voor u dus!

Zorg dat u zich van tevoren aanmeldt via het aanmeldformulier, zodat we kunnen rekenen op uw komst.

BIZ participantenbijeenkomst

Donderdag 1 december 2023
Carlton Oasis Hotel (Curieweg 1, Spijkenisse)

Aanvang: 17.00 uur | Einde: 20.30 uur

Meld u aan >>

Zoek op de website