Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw bedrijf?

Bent u een ondernemer in het havengebied en op zoek naar de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature? Het Werkgeversservicepunt Voorne-Putten / Goeree-Overflakkee ondersteunt u kosteloos bij werving en selectie van medewerkers.

Wij bieden u een uitgebreid en divers personeelsbestand met gemotiveerde kandidaten uit de regio Rijnmond. Wij maken op basis van uw vraag de eerste selectie, zodat u snel en gemakkelijk passende kandidaten krijgt. Samen maken we de beste match.

Wij vinden het belangrijk om voor iedere functie de juiste mensen te werven. Ons kandidatenbestand is door de opbouw in leeftijd, opleiding en werkervaring, heel divers. Door omstandigheden hebben ze een uitkering, bijvoorbeeld omdat ze (recent) hun baan zijn kwijtgeraakt.

Gemotiveerd personeel

Eén ding hebben onze werkzoekenden allemaal gemeen: ze willen graag aan de slag en zijn direct beschikbaar! Onze dienstverlening stopt niet na het matchen van de kandidaat: de juiste begeleiding van de werknemer op de werkvloer kan het verschil maken.

  • Gemotiveerde kandidaten
  • Diversiteit
  • Begeleiding van de toekomstig medewerker

Contactgegevens

Werkgeversservicepunt Voorne-Putten / Goeree-Overflakkee
Raadhuislaan 106, 3201 EL Spijkenisse
Telefoon (0181) 69 55 81
www.nissewaard.nl

SBHM_WGSP_Contact

Uw aanspreekpunten voor de haven en industrie zijn:

Mevr. Celeste Kamp- Broekman
E-mail c.kamp@nissewaard.nl
Telefoon 06 – 41 56 48 22

Dhr. Paul van Maren
E-mail p.vanmaren@nissewaard.nl
Telefoon 06 – 41 20 00 41

Zoek op de website