Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op naar een circulaire economie op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering

Op 4 november vond er een bruisende duurzaamheidsbijeenkomst plaats. Meer dan 30 deelnemers werden bijgepraat over mooie duurzaamheidsinitiatieven, deelde kennis en plantten zaadjes voor verdere samenwerking.

“Onze neiging als mens is om te richten op datgene wat niet mee wil werken. We moeten ons eerst richten op alle mensen die wél willen en daar de beweging in gang brengen. Dan gaat de rest uiteindelijk ook mee. We gaan met de coalition of the willing gewoon varen en de rest komt wel” – aldus inspirator Helga van Leur die de gedachte van de duurzaamheidskring mooi verwoordde.

Lees het verslag van de bijeenkomst >>

Komt u ook?

Zoals u leest in het verslag: de energie is goed. Tijd om door te pakken dus. Op 25 november organiseren we daarom een vervolgbijeenkomst. Om voort te borduren op de besproken zaken op de 4e.

LET OP:

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is deze bijeenkomst op 25 november geannuleerd. Er wordt in 2022 een nieuwe bijeenkomst gepland. Wel kunt u zich via de bestaande link blijven aanmelden, zodat wij u op de lijst van geïnteresseerden kunnen zetten.

Aanmelden dus >>

De Duurzaamheidskring Nissewaard richt zich op alle ondernemers actief in de gemeente. Wilt u verduurzamen in uw bedrijfspand of winkel? Zorg dat u aanhaakt.

Energie opwekken, duurzaam produceren, goed zorgen voor uw personeel, afvalinzameling verduurzamen, besparingen door efficiëntie – iedere duurzaamheidskring komen er een tal van onderwerpen aan bod – altijd actueel, altijd gericht op actie.

Zoek op de website