Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op de koffie bij Isaeus

Vandaag zijn we op de koffie bij Martin Waltmans, directeur van de firma Isaeus, al ruim 20 jaar een vaste waarde in digitaal Spijkenisse. Langzaam, maar zeker gegroeid en sinds 2014 gevestigd aan de Curieweg 7 op het bedrijvenpark Halfweg- Molenwatering. Maar ook in het Gelderse Heerde wordt kantoor gehouden.Als allround ICT dienstverlener voert Isaeus alle voorkomende werkzaamheden uit op ICT gebied. Van het trekken van kabels, pc ’s plaatsen en printers installeren tot aan het beheren van programma ’s, domeinnamen en cloudoplossingen. Met een 8-koppig team zet Isaeus zich dagelijks in om de inmiddels brede klantenkring geheel te ontzorgen.

Coach digitalisering

“Gemeente Nissewaard heeft ons gevraagd om digitaliseringscoach te worden van MKB-Deal Digitalisering,” vertelt Martin, “daarmee hebben ondernemers recht op een voucher, waarmee we hen tegen gereduceerd bedrag kunnen helpen bij tal van vragen/uitdagingen.”

Bereikbaarheid belangrijk

60% van de klanten van Isaeus zitten in de regio Spijkenisse. Met de uitvalswegen van Halfweg-Molenwatering kan men haar klant een stuk beter bedienen dan vanuit de oude vestiging in Spijkenisse centrum. Op die locatie kenden ze veel problemen qua bereikbaarheid voor o.a. pakketdiensten.

Door minimale parkeergelegenheid kwamen de logistieke stromen in het geding. Een probleem dat op Halfweg-Molenwatering een stuk minder is.

Samenwerken loont

Martin is groot voorstander van de BIZ en komt graag naar de bijeenkomsten om collega-ondernemers te ontmoeten en spreken: “De voetpaden, of liever: het ontbreken daarvan, is een belangrijk punt waar we samen naar moeten kijken. Deels vanwege veiligheid, maar ook omdat het gezond is om je collega’s en klanten lopend te kunnen bereiken.”

Ook lokaal zaken doen vindt Martin erg belangrijk: “Als je enigszins groen wilt denken en het milieu in gedachten wilt houden is lokaal samenwerken de oplossing.” De Koop Lokaal actie steunt hij dan ook van harte!

Zoek op de website