Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Onderzoek Duurzaam Inkopen: Hoe pakt u dit aan?

Onze duurzaamheidspartner, Stichting Stimular, doet onderzoek naar duurzaam inkopen bij (MKB) Bedrijven. Zij onderzoeken hierbij wat de belangrijke aspecten zijn bij de inkoop, en hoe bedrijven duurzaam inkopen tot uitvoer kunnen brengen. Daarnaast wordt onderzocht op welke knelpunten gelet moet worden bij een duurzaam inkoopbeleid. Werkt u ook mee aan dit onderzoek?

Meedoen aan dit onderzoek vraagt maar een enkel interview van ongeveer een uur. Het onderzoek is interessant voor bedrijven die aan duurzaam inkopen doen of de intentie hebben om duurzaam in te kopen. Meedoen aan het onderzoek leidt tot nieuwe inzichten bij het duurzaam inkopen.

Neem contact op

Indien dit onderzoek voor uw organisatie interessant is, doe dan mee! U kunt de opzet van het interview opvragen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact op met de volgende personen:

Dane van der Lubbe (stagiair Stichting Stimular)
t 010 – 238 28 31
email: d.vanderlubbe@stimular.nl

Stefan Romijn (Adviseur Stichting Stimular)
t 010 – 238 28 27
email: s.romijn@stimular.nl

 

P.S.

Van 29 november t/m 1 december staat Stimular op het vakevent Future Green City 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch. Bij de stand van Stimular vertellen we u graag meer over onze visie op duurzame steden en duurzame bedrijven en hoe wij dit samen met gemeenten, bedrijven en andere organisaties willen bereiken. Komt u ook?

Zoek op de website