Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Onderzoek afvalstromen Halfweg-Molenwatering door Hogeschool Rotterdam

Vanuit het Huis van Morgen is in samenwerking met Hogeschool Rotterdam een onderzoeksproject gestart, een onderzoek naar de afvalstromen op Halfweg-Molenwatering. Om zo te tot circulaire afvalprojecten te kunnen komen.

De studenten hebben tijdens onze laatste participantenbijeenkomst al een tipje van de sluier mogen lichten. Vanuit de BIZ ondersteunen wij dit project uiteraard van harte, omdat het in het duurzame belang is van al onze participanten.

Onderstaand bekijkt u de flyer van de studenten, zij komen graag met u in contact. Door op de flyer te klikken wordt u doorverwezen naar de enquête die de studenten hebben opgezet.

De studenten lichten hun project nader toe,

Geachte bedrijven op het industrieterrein Halfweg,

Namens de Hogeschool Rotterdam en het Huis van Morgen zijn wij bezig met een onderzoek over de toekomst van industrieterrein Halfweg, met name gericht op het afvalverwerkingsproces. Hiervoor willen wij u als groep uitnodigen om deel te nemen aan ons onderzoek met de bovenstaande flyer. Als u op de flyer klikt komt u terecht bij onze enquête. Het zou ons flink helpen als u deze beantwoordt, het gaat slechts om +/- 10 minuten. Bij voorbaat dank!

Voor vragen en/of meer informatie omtrent dit onderzoek kunt u contact opnemen met onze contactpersoon:

Ainhoa Gauna
ainhoa.gauna@opendeusto.es

Met vriendelijke groet,
De studenten van de Hogeschool Rotterdam”

Zoek op de website