Networks4all plaatst mobiele glasvezelshop aan de Boyleweg 2

Wilt u meer weten over de nieuwe glasvezelring op het bedrijventerrein? Bezoek dan nu de nieuwe pop-up glasvezelshop van Networks4all aan de Boyleweg 2.

Hierbij delen wij graag een update van deze glasvezelaanlegger:

“We hebben de afgelopen tijd flink doorgewerkt en inmiddels is het zo ver, het nieuwe glasvezelnetwerk van Networks4all is aangelegd en actief! Alle bedrijven en instellingen op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering worden nu in de gelegenheid gesteld om zich aan te laten sluiten.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Networks4all een mobiele glasvezelshop geplaatst bij het datacentre aan de Boyleweg 2. Daar bent u van harte welkom en kunnen wij u onder het genot van een kop koffie uitgebreid informeren over de voordelen van ons open glasvezelnetwerk.

Tevens stellen wij u dan in de gelegenheid om gebruik te maken van onze speciale aanbieding: als u zich in de maand oktober laat aansluiten ontvangt u bij de maandelijkse vastrechtkosten van €170,- een snelheid van maar liefst 1 Gigabite/acces. Bovendien kunt u dan ook nog profiteren van de voordelige aansluittarieven.

Geef uzelf een voorsprong en ervaar de eindeloze voordelen die wij graag met u delen.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over het glasvezelnetwerk van Networks4all? Bezoek dan de glasvezelshop aan de Boyleweg, of neem contact op met de heer Kampen via r.kampen@networks4all.nl of tel. 06 4642 6613.

Ontvang onze nieuwsbrief
Zoek op de website