Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Miranda bedankt!

Grote kans dat u dit jaar een bezoek heeft gehad van Miranda Knuisting Neven, waarbij zij informatie verstrekte over de BIZ Halfweg-Molenwatering en het belang van samenwerken aan een schoon, heel, veilig en bereikbaar bedrijventerrein.

In januari startte Miranda als Hapinessmanager bij Samen Meer Waarde, het bureau dat zorgdraagt voor de uitvoering van diverse projecten van de BIZ Halfweg-Molewatering. Gedurende het jaar werd duidelijk dat een andere uitdaging beter zou passen bij Miranda’s interesses en opleiding. Daarom zal zij met ingang van 2018 elders werkzaam zijn en daarmee niet meer op bedrijventerrein Halfweg actief zijn.

Miranda heeft in het afgelopen jaar ruim 200 bedrijfsbezoeken afgelegd en is met veel plezier dienstbaar geweest naar de BIZ-participanten: “Ik wil iedereen bedanken voor de hartelijke ontvangst en mooie verhalen. Ik heb genoten van de mogelijkheid om bij zoveel ondernemers in de keuken te mogen kijken.”

Samen Meer Waarde en het bestuur van BIZ Halfweg-Molenwatering danken Miranda voor haar inzet in het afgelopen jaar en wensen haar veel succes in haar nieuwe uitdaging. De taken die Miranda uitvoerde worden in 2018 overgenomen door de overige teamleden bij Samen Meer Waarde.

Zoek op de website