Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Meld u nu aan voor de workshop “Besparen met LED” van BespaarCase Nissewaard

Wilt u eenvoudig besparen op uw energieverbruik en kosten? Met LED-verlichting is uw eerste winst snel geboekt. LED heeft een zeer gunstig rendement, een lange levensduur en is bovendien beter voor zowel uw personeel als het milieu. Tijdens de workshop “Besparen met LED” op woensdag 30 maart ontdekt u het voordeel dat LED uw organisatie biedt.

Deze workshop wordt exclusief georganiseerd voor deelnemers Bespaarcase Nissewaard – alle ondernemers van Halfweg-Molenwatering – en vindt vanaf 16:00 uur plaats in het kantoor van Enerless, aan de Fermiweg 20.

Meld u nu aan >>

Workshop Halfweg-Molenwatering

Tijdens de workshop wordt u geïnformeerd over:

  • De voordelen van LED in verbruik, kosten en milieuvriendelijkheid
  • De verschillende types en keuzes in LED-verlichting
  • Het plaatsen van LED-verlichting in bestaande armaturen
  • Diverse financieringsopties en terugverdientijd
  • Monitoring van uw huidige en toekomstige energieverbruik
  • Verdere kansen voor besparen op uw energie

Deze workshop is een onderdeel van BespaarCase Nissewaard, een initiatief van BIZ-participant Enerless.

Als ondernemer van Halfweg-Molenwatering woont u deze workshop kosteloos bij. Er is echter wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg dus dat u zich op tijd aanmeldt!

Uw wensen staan centraal

De workshop wordt geleid door energieadviseur Hendry Klooster (Enerless). Hij wordt bijgestaan door Michel van der Drift van Gla-Projects, een toonaangevende organisatie op het gebied van verduurzaming.

De heer Van der Drift presenteert tijdens de workshop diverse toepassingen van LED in het kantoor. Daarbij gaat hij graag met u in gesprek over uw specifieke kantoorsituatie. Zodat u tijdens de workshop precies ontdekt of, en hoe, u LED optimaal kunt inzetten binnen uw bedrijf; uw vragen en wensen staan dus centraal!

Wilt u nog meer besparen?

Als u serieus bent over het besparen van energie binnen uw bedrijf is LED-verlichting zeker geen eindstation. Door monitoring van uw energieverbruik kunt u verdere maatregelen nemen, bijvoorbeeld door uw personeel meer bewust met energie om te laten gaan.

Hendry Klooster presenteert u hoe BespaarCase Nissewaard uw bedrijf hier praktische handvaten bij biedt. En hoe u, uw personeel en uw buren op Halfweg-Molenwatering elkaar kunnen inspireren in het verminderen van het energieverbruik.

Voor in uw agenda

De workshop vindt plaats op woensdag 30 maart, vangt aan om 16:00 uur en eindigt omstreeks 18:00 uur. Zoals gezegd: naast veel nuttige informatie over LED-verlichting ontdekt u tijdens de workshop ook hoe u verdere actie neemt op het gebied van energiebesparing. In de woorden van BespaarCase: “De meest duurzame energie … is de energie die we niet gebruiken”.

Aan het einde van de workshop kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten met de workshopleiders en uw mede-ondernemers. Grote kans dat u ook daar nog een extra dosis inspiratie opdoet op het gebied van energie besparen in de dagelijkse praktijk.

Wilt u de workshop ook bijwonen? Meld u dan uiterlijk maandag 28 maart aan, via dit formulier.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg dus dat u zich op tijd aanmeldt.

Zoek op de website