Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met de nieuwe junior parkmanager!

Sinds begin juni versterkt Geraldo Grootfaam het team van Samen Meer Waarde, uitvoerder van het parkmanagement namens de BIZ. Tijd om hem beter te leren kennen.

Geraldo, stel jezelf eens voor…

Natuurlijk! Mijn naam is dus Geraldo Grootfaam, geboren in Rotterdam. Maar ik ben opgegroeid in Spijkenisse. Een groot deel van mijn familie woont hier en ook mijn hobby’s en vrijetijd-activiteiten zijn vrijwel allemaal in Spijkenisse. Je vindt me er op de voetbal, in de gym, bij familie of vrienden, in de kroeg en nu sinds kort ook op het werk!

De afgelopen jaren was ik qua werk veelal actief in de horeca. En vanaf daaruit heb ik nu hier mijn plek gevonden bij Samen Meer Waarde en de BIZ. Daarnaast heb ik niet zo heel lang geleden mijn hbo-opleiding Commerciële Economie afgerond. Een hele omslag vanaf waar ik ben afgestudeerd, tot waar ik nu zit – in het werkende leven.

Je bent net begonnen als (junior)-parkmanager. Wat houdt dat precies in? En hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik werkte hiervoor bij het Carlton Oasis, daar had de BIZ regelmatig bijeenkomsten. Mensen zouden me daar dus al van kunnen herkennen als ze mij tegen komen.

Ik focus me als junior-parkmanager op het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Ik zet met daarbij in voor projecten die erop gericht zijn om het bedrijventerrein schoon, heel, veilig en bereikbaar te maken én te houden.

In de komende periode ga ik veel ondernemers bezoeken om ze te enthousiasmeren voor de komende BIZ-verlenging. Vanaf 2021 zal er dan een tweede BIZ-periode van vijf jaar in gaan. Daar ga ik me voor inzetten!

Ik kijk er naar uit om in gesprek te gaan met de vele ondernemers op het terrein.

Zoals ik eerder heb ik twee jaar zeer prettig gewerkt bij het Carlton Oasis Hotel. Vanuit de parksharing-gedacht (zie www.parksharing.nl/halfweg-molenwatering). Werd ik door de heer Reimers (tevens BIZ-penningmeester) voorgesteld aan parkmanager Boyd Bartels.

Zodoende is het balletje gaan rollen en was het allemaal zeer snel afgerond en had ik in no-time een baan die me ook heel erg aanspreekt. Een baan die zeker ook vele raakvlakken heeft met mijn opleiding, maar waar ik daarnaast ook heel veel nieuws kan leren.

Wat is jouw eerste indruk van Samen Meer Waarde en de BIZ.

Wat ik zeer prettig vond en ook zeer blij mee ben, is het teamgevoel dat er heerst. Vanaf de eerste ontmoeting ben ik zeer welkom ontvangen. En iedereen begrijpt dat ik zelf ook nog het een en andere moet leren in deze functie. Daarbij helpen ze me ook heel goed bij en geven ze me de ruimte en tijd om het parkmanagement in de vingers te krijgen.

Dat zorgt ervoor dat er een prettige werksfeer is voor mezelf in ieder geval. Mijn collega’s hebben uiteenlopende expertises en dat die actief en openlijk worden uitgewisseld binnen de BIZ zie ik als een enorme kracht van de organisatie. Verder leer ik veel van Boyd, die al natuurlijk al veel ervaring heeft op het gebied van parkmanagement. Hij kent het bedrijventerrein bovendien ook nog eens heel goed

Waarvan krijg je binnen je werk het meeste energie?

Ik houd er zelf van om lekker bezig te zijn, en nieuwe dingen te ontdekken. Zelfontwikkeling is mijn hele leven al een grote drijfveer. Je bent immers nooit uitgeleerd, vind ik persoonlijk.

Wanneer er door mijn advies, begeleiding en initiatief mooie stappen voor de BIZ worden gemaakt dan geeft me dat volop energie om verder door te gaan aan het aan het laten groeien van de BIZ!

Zoek op de website