Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met BIZ-bestuurslid Daan van der Ent

Ondernemer aan het hoofd van een immer groeiend familiebedrijf evenals een gedreven BIZ-bestuurslid: Daan van der Ent stelt zich graag aan u voor.

“Ik ben Daan Van der Ent en directeur van de Van der Ent Group te Spijkenisse, & Rijswijk en voorzitter van Top Movers Nederland.   Onze roots gaan drie generaties terug. Begonnen als bodedienst vanuit Rhoon naar Rotterdam, zijn wij met ons bedrijf uitgegroeid tot een nationaal internationaal opererend verhuisbedrijf en sinds 2016 ook een logistiek tak waarin wij voor een aantal grote opdrachtgevers de distributie en Warehousing van meubilair verzorgen van de winkel naar de klant. Inmiddels heeft de vierde generatie, Christiaan van der Ent, mijn aandelen overgenomen om zo de toekomst van ons bedrijf weer voort te zetten.

Mijn deelname aan de BIZ is simpel te verklaren: samen optrekken naar lokale overheden en het ontplooien van initiatieven op onze industrieterreinen voor een betere en schone en veilige werkomgeving kan alleen succesvol worden als je samen optrekt.

Representatief Halfweg-Molenwatering

Wij zijn sinds 1985 gevestigd op dit bedrijventerrein. Eerst aan de Kelvinweg en medio 1999 op de Lorentzweg. Buiten de zakelijke veranderingen, op het industrieterrein, zijn er in mijn beleving geen noemenswaardige veranderingen geweest. Wel is het belangrijk om te blijven werken een veilige, representatieve omgeving. En dat is ook precies waarom ik geloof in de BIZ. Ik wil door in het bestuur zitting te hebben hier ook mijn bijdrage leveren en actief mee sparren.

Lokaal zaken doen

Vanuit de BIZ wordt lokaal zakendoen gestimuleerd. Met twee vestigingen is het lokaal zaken doen voor onze organisatie echter niet altijd een optie, alleen waar mogelijk, hebben wij hier zeker ook oog voor. Lokaal zaken doen is zeker belangrijk, maar natuurlijk niet tegen elke prijs.

Waar kunnen ondernemers uit de buurt bij ons voor aankloppen?

– Containeropslag, AEO loods
– Kantoor- en projectverhuizingen
– Logistieke 2 paar handen distributie
– Internationale en nationale verhuizingen”

Zoek op de website