Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met BIZ-bestuurslid Nel van ’t Hof

BIZ-bestuurslid Nel van ’t Hof is sinds 2014 actief op de Hofweg, met het Ondernemershuis en Van ’t Hof. Zij stelt zich hierbij graag aan u voor.

“Even voorstellen, ik ben Nel van ‘t Hof, 53 jaar oud getrouwd met Filip. Samen hebben wij drie kinderen, Bram (23), Nicky (23) Fleur (17). Woonachtig in Hekelingen. Filip en ik zijn ons bedrijf gestart in 1997, Filip is toen gestart als zzp’er met een busje met gereedschap. Sinds 2014 zijn wij gevestigd aan de Hofweg 1-3 (voormalig terrein van Hoekloos – Lindegas).

Op Hofweg 1 is het Ondernemershuis gevestigd een kantorenpand met verhuur van kantoorruimte, vergader en trainingsruimte. Hier kunnen bedrijven ruimte huren waar zij trainingen op maat kunnen geven. Doordat wij een groot buitenterrein hebben kunnen hier bijvoorbeeld BHV-trainingen plaatsvinden waar auto’s in de brand gestoken kunnen worden zodat er geblust kan worden. Maar ook Hoogwerker-trainingen of andere trainingen van machines. Kortom, deze ruimtes zijn geschikt voor allerlei doelgroepen. Neem een kijkje op onze site: www.ondernemershuisspijkenisse.nl.

Hofweg 3 is onze werkplaats waar we machines zoals shovel, graafmachine, bulldozer maar ook heftrucks, veeg/zuigmachines verkopen, verhuren en onderhouden. Inmiddels hebben wij diverse dealerschappen verworven in Spijkenisse – zoals JCB, Ausa, Zephir, HP Clean, Ditoil. Op onze website van Van ’t Hof, www.hoftechniek.nl, vindt u hier meer informatie over.

Parkmanagement en BIZ

Bij onze vesting in Spijkenisse hebben wij veel gemak ondervonden van het parkmanagement, van BIZ-voorloper SPBS (Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse). Zij konden mij vaak de weg vertellen naar diverse bedrijven en instanties. Zo kregen wij de bouw vanuit de duurzaamheidskring (onderdeel van het parkmanagement) de mogelijkheid om een energiescan te laten maken van het nieuwe gebouw, waardoor wij nu extra lage energiekosten hebben.

Daarnaast geloof ik heilig in samenwerken in de naaste omgeving, oftewel met de buurman/vrouw. Daarom is de meerwaarde van BIZ, elkaar leren kennen immers: “onbekend maakt onbemind”. Van ’t Hof werkt al samen met diverse bedrijven op het industrieterrein maar ook bedrijven met elkaar verbinden vind ik een belangrijk item bij de BIZ. Wanneer bedrijven elkaar de aankomende jaren steeds beter weten te vinden door bijvoorbeeld een smoelenboek of tijdens de door de BIZ georganiseerde bijeenkomsten dan vind ik de BIZ geslaagd.

Samenwerking is belangrijk

Wij hebben zelf al diverse samenwerkingen gezocht met diverse ondernemers op Halfweg-Molenwatering – zoals Auto Dekker, DSN (Deuren Service Nederland), Allround, Van Amen en Molendijk. Ook met de ondernemers in het Ondernemershuis zijn al leuke samenwerkingen tot stand gekomen.

Ondernemers kunnen op hun beurt terecht op Hofweg 1 voor vergaderingen en trainingen, op Hofweg 3 voor onderhoud van Heftruck, veeg/zuig/scrobmachines, shovel e.d. van allerlei merken. Voor ondernemers op Halfweg-Molenwatering rekenen wij uiteraard geen voorrijkosten.

Persoonlijk zoek ik als ondernemer en als bestuurslid altijd naar nieuwe kansen voor samenwerking zowel voor ons eigen bedrijf als voor het bedrijf van de buurman/vrouw.”

Zoek op de website