Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Lokale opening zonnewegdek Halfweg-Molenwatering

Op donderdag 7 maart is lokale opening van de SolaRoad in Nissewaard. Tijdens een middagvullende bijeenkomst krijgen ondernemers een kijkje achter de schermen bij dit unieke, innovatieve project. Komt u ook?

De SolaRoad is een concept van TNO en wordt onder toezicht van provincie Zuid-Holland gerealiseerd. Het feit dat dit innovatieve zonnewegdek is geland in Nissewaard is te danken aan de samenwerking de DIME HUB, die voortkomt uit het lokale sociaal-economische platform het Huis van Morgen.

Op 7 maart vindt van 13.00 tot 17.00 een bijeenkomst plaats om de opening van het zonnewegdek te vieren in het pand van IBDL, één van de partners van de DIME HUB.

In de woorden van de organisatie:

“Op 7 maart beleeft u niet alleen de SolaRoad in al haar facetten, óók doet u de inzichten op die u verder op weg brengen in uw eigen verduurzamingsambities.

Laat u inspireren door de opwekkingsprojecten die nu al actief zijn in Nissewaard. En: laat u enthousiasmeren over hoe u verdere verduurzaming binnen úw organisatie in gang zet.

Wij hopen dat dit SolaRoad-evenement de vonk van verduurzaming ook bij u doet overslaan: you can’t start a fire without a spark!

Op de website van het Huis van Morgen vindt u verdere informatie over dit evenement, zoals het programma. U kunt u aanmelden via het aanmeldformulier.

Zoek op de website