Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Laat uw auto staan en word beloond!

De werknemers van Halfweg-Molenwatering kunnen via de cashback regeling van De Verkeersonderneming voordeliger met fiets of OV reizen.

Onderstaand leest u de aanbieding van De Verkeersonderneming en haar partner TURNN:

“Sta je elke dag in de file met je auto? Het kan ook anders. TURNN biedt jou de mogelijkheid om voordelig een nieuwe fiets te kopen of goedkoper een OV-abonnement af te sluiten. Je kunt namelijk tot 300 euro terugkrijgen op je aankoop. Dat maakt het laten staan van je auto om naar je werk te komen helemaal interessant.

Woon en/of werk je in Rotterdam en omstreken? Ga dan naar de website van TURNN voor meer informatie en check of je in aanmerking komt: https://www.turnn.io/turnn-off-your-car. TURNN is een nieuw reisplatform voor de Rotterdamse reiziger. Recentelijk startte TURNN met twee regelingen gericht op bewoners uit Rotterdam en omstreken: een fiets- en OV-cashback regeling. Deze zijn bedoeld als laatste duwtje in de rug voor degenen die al spelen met de gedachte om de auto te laten en kiezen voor een andere manier van reizen.

TURNN trekt samen op met De Verkeersonderneming. Deze organisatie werkt in de Rotterdamse regio aan het verbeteren van de bereikbaarheid en daarmee het verminderen van files.”

Zoek op de website