Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Koop Lokaal – Foto Loes: ‘De gevoelige plaat’

In onze serie Koop Lokaal zetten we de ondernemers van Halfweg-Molenwatering centraal, dit keer: Foto Loes. Marloes van Delft werkt in haar fotostudio aan de Edisonweg het vastleggen van blijvende herinneringen!

Sommige momenten wil je eindeloos vasthouden, maar, zoals dat gaat met momenten, vervliegen ze net zo snel als dat ze gekomen zijn. Hoe bijzonder is het dan dat sommige mensen erin slagen om zo ’n herinnering te vereeuwigen in een foto. Marloes van Delft verstaat die kunst en maakt er vele mensen gelukkig mee.

Zolderkamer naar fotostudio

Ooit begonnen op een zolderkamertje, maar inmiddels gegroeid naar een heuse studio aan de Edisonweg op Halfweg-Molenwatering. “Iedereen kan een mooie foto maken,“ meent Marloes, “je moet weten met wat voor toestel je werkt en spelen met de instellingen. Het zal je verbazen wat dat oplevert.” De fotografe heeft menig hobbyist op weg geholpen door hen in een workshop te voorzien van handige tips en tricks, waardoor zij mooiere plaatjes schieten of foto ’s kunnen bewerken.

Marloes heeft een grote voorliefde voor New Born; “omdat die kraamtijd voorbij vliegt en ouders vaak in een roes leven is het zo fijn om juist die fase van hun kindje vast te leggen. En zeker wanneer dat op een bijzonder manier gebeurt.” Maar ze doet ook studioshoots, huwelijken en buitenreportages, waarbij ze vooral de kracht van natuurlijk licht probeert te vangen.

Blijvende herinnering

Een mooie foto promoveert een fijn moment tot een blijvende herinnering. Vandaar dat bedrijven en werkgevers er graag voor kiezen om hun personeel bij feestdagen, verjaardagen, geboortes, en huwelijken een waardebon aan te bieden. Interesse? Kijk eens op https://fotoloes.nl/

Zoek op de website