MAAK EEN MELDING BUITENRUIMTE

Kickoff bijeenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering

21 januari 2016

Op 25 januari vindt de kickoff van de BIZ Halfweg-Molenwatering plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur een toelichting geven op haar plannen. Het Businessplan BIZ Halfweg-Molenwatering “meer doen door samenwerking”, opgesteld door de BIZ-stichting, vormt de basis voor de uitvoering van de BIZ.

Het bestuur van de Stichting gaat ervoor zorgen dat de activiteiten uit het plan leiden tot concrete resultaten op het gebied van schoon, heel en veilig en ziet toe op een zorgvuldige besteding van de BIZ-gelden. Tevens zal de parkmanager aan uw worden voorgesteld.

De BIZ HM dient de algemene belangen van de ondernemers op het bedrijventerrein. Als uitgangspunt voor al onze activiteiten geldt: “Van, voor en door ondernemers“. Dit betekent dat we de handen in één slaan en samen invulling geven aan het BIZ-plan.

Het bestuur van BIZ Halfweg-Molenwatering bestaat momenteel uit:

 • Gerard de Haan – voorzitter
  Daan van der Ent (Topmovers) – bestuurslid,
  Nel van ’t Hof (Van ’t Hof Machineverhuur) – bestuurslid,
  Frederik Reimers (Carlton Oasis) – penningmeester,
  Ronald van der Vlies (Auto Dekker) – bestuurslid,
  Rob Gijzel (SGS) – secretaris,
  Ron Smit (Deuren Service Nederland) – bestuurslid

Deze bestuursleden hebben Gerard de Haan gekozen tot onafhankelijk voorzitter.

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen baat heeft bij deze BIZ en dat alle individuele ondernemers de vruchten gaan plukken van deze collectieve aanpak.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de
Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering

Datum:

25 januari 2016

Locatie:

Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1
3208 KJ Nissewaard

Bijzonderheden:

Op 25 januari 2016 vindt er een kickoff-bijeenkomst plaats voor de BIZ Halfweg-Molenwatering. U bent van 17:00 tot en met 19:00 uur van harte welkom in het Carlton Oasis Hotel.