Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Jaarlijkse lenteborrel aan de Hofweg. Komt u ook?

U kunt dit jaar op 23 maart aan het einde van de middag richting Hofweg 3 voor een gezellige lenteborrel. Tevens kunt hier op 24 en 25 maart ook de open dag bij Van ’t Hof en het Ondernemershuis Spijkenisse bezoeken.

“Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer De Lenteborrel. Van ’t Hof bestaat dit jaar 20 jaar en daarom geven we er dit jaar een extra tintje aan.

Van ’t Hof is gespecialiseerd in de verhuur van bemande en onbemande machines en in het plegen van service en onderhoud. Verder zijn wij gespecialiseerd in het leveren van machines voor: Agri, Grond- Weg en Waterbouw, Haven en Industrie, Logistiek, Schoonmaak en Sloop en Recycling.

De inloop is vanaf 16:00 uur waarna we om 17:00 uur een leuk en informatief programma voor u hebben. Daarbij leiden we u graag rond bij Van ’t Hof en Het Ondernemershuis Spijkenisse. Hier hebben we de mogelijkheid gecreëerd voor het huren van vaste kantoorruimtes en vergader- en trainersruimtes.

Na ons programma openen we het buffet en kunt u de rest van de avond na borrelen, netwerken en kennis maken met andere ondernemers uit de regio.

U bent van harte welkom op de lenteborrel van 23 maart. Of kom naar de Open dagen op 24 en 25 maart.

Om u genoeg te eten en te drinken te kunnen aanbieden zien we graag uw aanmelding tegemoet op info@hoftechniek.nl

Bekijk hier de flyer, met meer informatie over de Open dagen op 24 en 25 maart.

Zoek op de website