Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Is Bas bij u al langs de deur geweest?

De BIZ-app is al enige tijd actief. Inmiddels zijn er bijna 150 ondernemers actief en we zijn druk bezig met de app te vullen met relevante content. We zijn erg benieuwd hoe u de app ervaart en of u verbeterpunten heeft. Daarom gaat Bas langs elke deur op Halfweg-Molenwatering.

Even voorstellen

Goedemiddag! Ik ben Bas. Stagiair bij samen meer waarde. Ik ondersteun de BIZ met uitvoerende taken. Ik ben gestart met een ronde over het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Inmiddels heb ik ongeveer het halve bedrijventerrein gehad. Mocht ik nog niet bij u langs geweest zijn, kunt u mij aankomende week verwachten.

Zoals u weet is de BIZ-app nu enige tijd actief. Graag haal ik bij u op wat u van de app vindt en welke verbeterpunten u nog heeft voor de app. Het doel hiervan is om uw input te gebruiken om eventuele toevoegingen of verbeteringen aan de app door te voeren, zodat deze nog beter aan uw behoeften voldoet.

Ontwikkelingen Halfweg-Molenwatering

Daarnaast zal ik ook een stukje vertellen over de BIZ zelf, de bereikbaarheid van het gebied de aankomende tijd, de ontwikkelingen rondom laadinfrastructuur op ons bedrijventerrein en de geplande bijeenkomsten. Deze onderwerpen zijn van cruciaal belang voor ons allemaal, gezien de veranderingen en uitdagingen die we tegemoet gaan. Het is belangrijk dat we als gemeenschap goed geïnformeerd zijn over deze ontwikkelingen en dat we gezamenlijk kijken naar oplossingen die voor ons allemaal voordelig zijn.

Uw deelname en input tijdens deze bedrijvenronde zijn daarom van onschatbare waarde. Ik kijk ernaar uit om met u in gesprek te gaan en uw mening te horen over de BIZ app en eventueel andere relevante onderwerpen. Samen kunnen we ons bedrijventerrein nog beter maken en klaarstomen voor de toekomst.

Laat van u horen!

Heeft u de enquête al ingevuld? Laat hier van u horen.

Zoek op de website