Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Innovatief idee? Doe mee en maak kans op € 3.000,-

BIZ Halfweg-Molenwatering ondersteunt de stimuleringsprijs voor ondernemende initiatieven in gemeente Nissewaard, de Booster 2018. Een prijs om lokale innovatie te stimuleren en ideeën in praktijk te brengen.

Ben jij ondernemend en heb je een supergoed idee voor duurzaamheid in Nissewaard? Dan horen we graag van je! Geef jouw idee op via www.nissewaard.nl/booster2018, eventueel inclusief een vlog, en maak kans op € 3.000,- en ondersteuning vanuit het MKB ter waarde van € 2500,- om jouw idee te realiseren! Doe dit vóór 30 april 2018.

Stimuleringsprijs

De Booster2018 is een stimuleringsprijs voor ondernemende initiatieven in de gemeente Nissewaard. Het is een financieel zetje om ambitie en durf te ondersteunen. Lef en een ondernemende houding zijn immers belangrijke voorwaarden om successen te behalen, zowel persoonlijk als professioneel.

De stimuleringsprijs wordt uitgereikt door initiatiefnemers Ondernemers Vereniging Nissewaard, Ondernemersfederatie Nissewaard, BIZ Halfweg-Molenwatering, MKB Nederland Rotterdam Rijnmond en gemeente Nissewaard. Zij hebben de handen ineen geslagen voor deze nieuwe prijs om bedrijven, inwoners en studenten te stimuleren om vernieuwende en grensverleggende ideeën ook daadwerkelijk in Nissewaard uit te voeren.

Naast het winnende bedrag van € 3.000,- om het idee uit te voeren, biedt het MKB Rotterdam ondersteuning. Dan moet je denken aan advies, een artikel in een krant en het organiseren van een bijeenkomst.

Na de inzending

Na inzending van alle ideeën voor 30 april kiest een jury de beste ideeën. Deze inzenders moeten hun idee pitchen voor de jury in de week van 28 mei. De uiteindelijke winnaar wordt op 14 juni op feestelijke wijze in Theater de Stoep bekend gemaakt. Schrijf dus 14 juni vanaf 16.30 uur alvast in de agenda. Het wordt een geweldige avond waarvoor alle bedrijven uit Nissewaard uitgenodigd worden en waar je dus ook veel andere ondernemers uit Nissewaard ontmoet.

Criteria

Er zijn een aantal criteria waaraan je moet voldoen om mee te doen.

1. Initiatiefnemer heeft zijn (hoofd)bedrijf gevestigd in Nissewaard of is inwoner van Nissewaard.
2. Het idee moet innovatief zijn.
3. De initiatiefnemer steekt zijn nek uit.
4. De initiatiefnemer is een pionier in zijn of haar branche.
5. Het idee moet een toegevoegde waarde zijn op de branche of op de samenleving.
6. Het winnende bedrag moet besteed worden aan de realisatie van het idee.
7. Je kan jezelf opgeven, maar je mag ook iemand anders opgeven als je denkt dat hij of zij een superidee heeft, maar zichzelf niet zo snel zal opgeven.
8. Het maken van een filmpje van het idee is een pré, maar niet verplicht.

Ontvang onze nieuwsbrief
Zoek op de website