Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Hoe veilig vindt u Halfweg-Molenwatering? Geef nu uw mening [KVO-B]

Hoe veilig vindt u Halfweg-Molenwatering? Wij vernemen graag hoe u de de veiligheid op uw bedrijventerrein in de laatste periode heeft beleefd, aan de hand van een korte vragenlijst. Zo draagt u, uw steentje bij aan een veiliger Halfweg-Molenwatering.

Geef nu uw mening >>

Met uw input kunnen wij ervoor zorgen dat er ook in de aankomende jaren weer structureel gewerkt wordt aan een veilig Halfweg-Molenwatering, middels het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen.

Uw mening is van belang

Om te waarborgen dat er korte lijnen zijn tussen BIZ en oa gemeente, politie en brandweer, is het KVO-B een nuttig instrument. Om te voldoen aan de vereisten van dit keurmerk dienen er periodiek (een paar keer per jaar) KVO-overleggen plaats te vinden. Tevens wordt er jaarlijks een schouw van de buitenruimte verricht om zo vooruitgang te kunnen waarnemen.

Daarnaast is het ook een vereiste dat de ondernemers op het bedrijventerrein hun input geven over de veiligheid. Waar gaat het goed, waar kan het beter? Wij vernemen graag uw mening.

Meer informatie

U vindt meer informatie over KVO-B en veiligheid op Halfweg-Molenwatering op onze KVO-pagina. Heeft u vragen of opmerkingen over het KVO-B, of over de BIZ? Neem dan contact op met ons via info@bizhm.nl, u vindt onze verdere gegevens op de contact-pagina.

Een veilig Halfweg-Molenwatering is ook in uw belang. Wij vertrouwen er dan ook op dat u uw steentje wilt bijdragen door uw mening te geven.

Zoek op de website