Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Hoe schoon, heel en veilig is Halfweg-Molenwatering? Schouw biedt inzicht.

Op donderdag 22 september trok een delegatie vanuit de BIZ, samen met politie, beveiliger en gemeente er op uit om het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering te beoordelen op een lijst van negen criteria op het gebied van schoon, heel en veilig.

De resultaten van de dagschouw worden op dit moment verwerkt. Deze eerst schouw wordt daarnaast opgevolgd door een avondschouw, op vrijdag 4 november. Tijdens deze tweede schouwronde wordt het bedrijventerrein beoordeeld in het donker. Vaak vallen er ’s avonds immers andere zaken op dan overdag, zoals defecte straatverlichting.

De resultaten van deze twee schouwrondes, evenals de KVO-enquête dienen als input voor de certificering voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Wij hopen daarmee dan ook het KVO-certificaat te behalen.

 

Werkt u met ons mee?

Valt u iets op wat betreft het schoon, heel en veilig houden van Halfweg-Molenwatering? Maak dan direct een melding via onze app, eDetect. Zodat gemeente, politie, beveiliger of andere relevante partij zo snel mogelijk ingeschakeld kan worden.

Tevens bent u ook welkom om met de avondschouw van 4 november mee te lopen. Graag zelfs. U kunt zich aanmelden via info@bizhm.nl.

Zoek op de website