Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Hoe duurzaam was uw bedrijf in 2016?

Het is alweer 2017, hoogste tijd om nog 1 keer terug te blikken op 2016. Veel bedrijven schrijven een jaarverslag met de resultaten over het vorige jaar. Neemt u uw inspanningen voor duurzaam ondernemen daar ook in mee?

Klanten en opdrachtgevers verwachten steeds vaker dat bedrijven rapporteren over duurzaamheid. Stichting Stimular denkt graag met u mee over de invulling van duurzaamheid in uw algemene jaarverslag of helpt u bij het opstellen van een compleet duurzaamheidsverslag. BIZ-leden krijgen 15% korting op alle diensten van Stimular.

Ook kunt u bij het opstellen van uw jaarverslag gebruik maken van de online tools Milieubarometer en MVO-balans. Deze tools worden het eerste jaar kosteloos aangeboden door de gemeente Nissewaard via www.milieubarometer.nl/aanmelden/voorneputten/. Vanuit de Milieubarometer kan ook direct een MVO-balans worden aangemaakt.

De Milieubarometer is een online meetinstrument dat de milieuprestaties van uw bedrijf zichtbaar maakt in kengetallen en heldere grafieken. Zo ziet u in 1 oogopslag of uw milieuwinst hebt geboekt op energie, vervoer, water of afval. De Milieubarometer biedt u ook direct een overzicht van rendabele maatregelen om uw milieuscore te verbeteren.

Wilt u ook rapporteren op andere MVO-thema’s zoals veiligheid, ziekteverzuim, klanttevredenheid en maatschappelijke inzet? Dan is de MVO-balans een geschikte tool als aanvulling op de Milieubarometer. Met deze tool stelt u concrete doelen en meet u de voortgang van uw activiteiten.

Neem voor meer informatie contact op met Stefan Romijn via 010 – 238 28 27 of s.romijn@stimular.nl.

Zoek op de website