Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Grote bijeenkomst cybercrime voor ondernemers in Stoep

Op 30 mei organiseert het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden een grote bijeenkomst over cybercrime. Bent u als ondernemer nog niet op de hoogte van de risico’s die u loopt als u uw ict-zaken niet goed beveiligd? Zorg dan dat u deze bijeenkomst niet mist!

Steeds vaker worden kleine ondernemers slachtoffer van cybercrime. Waarom? Omdat kleine ondernemers vaak geen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden.

Ontdek de gevaren

Op 30 mei organiseert het cybernetwerk op Voorne Putten in theater De Stoep een gratis cybercrimecongres, waarin Ewout Genemans met u in gesprek gaat met een cybercrimespecialist, de politie, een slachtoffer, een verzekeraar en de burgemeester.

Voorkom schade

Na het congres bent u op de hoogte van alles wat u moet doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. De bijeenkomst vangt aan om 16.30 uur en eindigt om 20.15 uur, met tussendoor een diner en aansluitend een netwerkborrel. Mis het niet!

Meld u aan via cybernetwerkzhe.nl/cybercrime-congres

U bent ook van harte welkom om uw collega’s en collega-ondernemers uit te nodigen om het congres op 30 mei bij te wonen!

Zoek op de website