Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Groots W.E.L.K.O.M. op Halfweg-Molenwatering!

‘De letters zijn klaar!’, aldus bestuurslid Roy Verduyn. ‘Binnenkort worden ze geplaatst bij de drie entrees van het bedrijventerrein’. Bekijk nu de video.

Roy Verduyn ziet samen met mede-bestuurslid Nel van ’t Hof toe op de verfraaiing van de entrees van het Halfweg-Molenwatering. Hun nieuwste wapenfeit: deze nieuwe stalen ‘WELKOM’- en ‘TOT ZIENS’- letters die binnenkort de grond in gaan.

Deze nieuwe fraaie stalen objecten zorgen voor een statige entree. Ze dragen bij aan de herkenbaarheid en uitstraling van ons bedrijventerrein én heten al onze werknemers en klanten ieder bezoek opnieuw van harte welkom op Halfweg-Molenwatering.

What’s next? Denk mee!

Op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering werkt de BIZ aan een schoon, heel, veilig, bereikbaar en duurzaam bedrijventerrein. Vanaf 2016 zijn er mooie resultaten geboekt, zoals bijvoorbeeld deze fraaie belettering.

In 2021 dient de BIZ te worden verlengd. Zodat we ook de komende vijf jaar weer mooie projecten voor Halfweg-Molenwatering kunnen oppakken.

Kunnen we op uw stem rekenen in november?

Wij horen graag van u. Waar ziet u kansen voor het versterken van ons bedrijventerrein? Laat het ons weten via info@bizhm.nl.

Zoek op de website