Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Geef de toekomst van Voorne-Putten vorm

Op 29 mei organiseerde de Economic Board Voorne-Putten twee nieuwe tafels: Duurzaamheid en Human Capital.

De tafel Energietransitie (Duurzaam) werd geopend door André Schoon, wethouder Economie gemeente Brielle. De discussie gingo.a. over nieuwe kansen voor bedrijvigheid en kwaliteit van het gebied, duurzaamheid in het eigen bedrijf, de agenda op korte en lange termijn en bijvoorbeeld een duurzame relatie met het havenindustrieel complex.

De tafel Human Capital (vaardigheden, kennis en ervaring van medewerkers) werd geopend door Ruud van Steen, directie-voorzitter Rabobank Voorne-Putten. Hier werd gesproken over jong talent aantrekken, ontwikkelen, boeien en binden aan werkgevers en de regio, de aansluiting tussen markt en arbeid volgens de Roadmap Next Economy MRDH, wat voor Voorne-Putten en het havenindustrieel complex noodzakelijk is als het gaat om Human Capital.

Economic Board Voorne-Putten

Het doel van het Economic Board Voorne-Putten is om structurele samenwerkingen te creëren, met als doel de regionale economie een impuls te geven. Het Economisch Profiel Voorne-Putten is leidend voor de agenda van de Board.

BIZ vertegenwoordigd

Nel van ’t Hof – bestuurslid BIZ Halfweg-Molenwatering – neemt ook zetel in het bestuur van de Economic Board. Daarmee worden ook de belangen van de bedrijven op ons bedrijventerrein vertegenwoordigd.

Zoek op de website