Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Fundraiser Medisch kinderdagverblijf Spijkenisse

Kiwanis Spijkenisse start een fundraiser voor een medisch kinderdagverblijf in Spijkenisse. Draagt u ook bij? Via BIZ-participant Heine & Van Oosten bent u van harte uitgenodigd voor de kick-off

Onderstaand leest u de uitnodiging van Kiwanis Spijkenisse:

Dinsdagavond 16 april is om 19:45 uur in restaurant ’t Ganzengors het officiële kick-off moment voor de fundraise activiteit die serviceclub Kiwanis Spijkenisse in juni zal houden. Ten goede van de Rein Lander hoeve, een medisch kinderdagverblijf voor kinderen met een zorgvraag voor zowel overdag als ’s nachts.

De (ver)bouw voor deze hoeve, gelegen in de Maaswijk, vangt aan kort na komende zomer. Essentieel is dat deze kinderen tijdens hun verblijf voorzien kunnen worden van een mogelijkheid om te ontspannen, daar willen wij ons samen met u voor inzetten!

De fundraise activiteit van zaterdag 15 juni bestaat uit twee onderdelen: een duckrace in de middag met zowel grote als kleine badeendjes in de binnenhaven van Spijkenisse en in de avond een running diner waarbij 4 restaurants hebben aangegeven zich hiervoor in te willen zetten. De avond zal worden afgesloten met de uitreiking van de cheque van het opgehaalde bedrag en een afterparty met live muziek.

[…] U bent welkom in restaurant ’t Ganzengors aan de Oostkade vanaf 19:15 uur, de presentatie vangt aan om 19:45 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Na de presentatie is er een persmoment en zult u voorzien worden van een hapje en een drankje. Wij vernemen graag of u aanwezig bent. Kunnen wij op u rekenen?

Met vriendelijke groet,

Henk Brobbel , namens het bestuur van Kiwanis Club Spijkenisse
René Heine , namens de fundraise-commissie van Kiwanis Club Spijkenisse

Zoek op de website