Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Extra vrachtwagens verwacht op het bedrijventerrein

Door werkzaamheden aan de Borgtweg sluit de gemeente de vrachtwagenparkeerplaats op deze locatie. Vrachtwagens hebben in deze periode een tijdelijke ontheffing voor parkeren op Halfweg.

Vanaf dinsdag 19 april aanstaande gaat gemeente Nissewaard van start met het herinrichten van de Borgtweg. Graag willen zij u erop wijzen dat vanwege de werkzaamheden aan deze weg de vrachtwagenparkeerplaats volledig is afgesloten. Dat geldt voor de periode van 19 april tot 30 april en op 27 juni 2022.

De gemeente licht nader toe:

“Gebruikers van de vrachtwagenparkeerplaats aan de Borgtweg hebben in deze periode tijdelijk ontheffing om hun vrachtwagen op industrieterrein Halfweg te parkeren. Dit kan voor u enige overlast opleveren. Voor een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden verwijzen wij u graag naar de projectpagina: www.nissewaard.nl/borgtweg

Indien u werknemers heeft die regelmatig per fiets gebruik maken van de Markenburgweg, adviseren wij u de link van de projectpagina ook onder hun aandacht te brengen. Er geldt namelijk een omleidingsroute.”

Vragen

Als u vragen heeft over dit bericht of wanneer u overlast ervaart tijdens de genoemde periode, kunt u contact opnemen de heer Boers, via telefoonnummer 14 0181 of per e-mail: hj.boers@nissewaard.nl

Zoek op de website