Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

KMT Assurantiën

Sinds enkele maanden is KMT Assurantiën gevestigd op het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Zij stellen zich graag aan u voor.

“De adviseurs van KMT Assurantiën geven u adviezen en oplossingen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie, ook over de prijs. Wij willen niet betaald worden door banken of verzekeraars. Dat maakt dat ons advies altijd 100% onafhankelijk is. Het draait om u en uw bedrijf.

Wij houden van overzicht. Met al uw verzekeringen in een pakket bij ons kantoor weet u zeker dat uw pakket geen overlappingen kent en u niet teveel betaald. Onze pakketverzekering is een totaaloplossing in combinatie met 0% provisie. Het maakt bij KMT assurantien niet uit bij welke maatschappij de verzekering is ondergebracht. Alle verzekeringen zitten in een pakket en over het gehele pakket ontvangt u een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen in dit pakket zijn ondergebracht hoe groter uw korting.

Wij berekenen uw verzekeringen een op een aan u door, u betaald ons een vast bedrag per maand. Bovendien beschikt u het hele jaar door over een vaste persoonlijk adviseur. Uw persoonlijke adviseur voert elk jaar een grondige check-up voor u uit. En in geval van schade is een telefoontje vaak genoeg. Uw vertrouwde adviseur regelt dus alles voor u.

De voordelen van het KMT TOTAALPAKKET

0% PROVISIE
U bespaart dus flink

Per maand lage en concurrerende servicekosten
Hoe meer verzekeringen in dit pakket, hoe groter de korting

Totaaladvies
Al uw zaken goed geregeld bij een tussenpersoon

Vaste contactpersoon
Altijd iemand aan de lijn die u kent en op de hoogte is van uw situatie

Geen belangenverstrengeling

Bewezen besparing op uw verzekeringspakket

Indien u een zakelijke relatie van ons bent ontvangt u 20% korting op ons uurtarief voor advies op het gebied van hypotheken, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overige complexe producten.

Mogelijkheid om voor uw personeel afspraken te maken zodat ook zij kunnen profiteren van de mogelijkheden die wij u bieden.
Uitstekende performance voor u in hun secundaire arbeidsvoorwaarden

Digitaal dossier

We willen u graag regelmatig persoonlijk spreken. Gewoon om te zien hoe het met u en uw bedrijf gaat en of alles nog optimaal geregeld is. Zelf heeft u via onze website inzicht in al uw gegevens. Wij digitaliseren uw papieren en polissen slaan ze op in een online digitale polismap. Voor u is deze altijd en overal beschikbaar.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het KMT TOTAALPAKKET. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek: 06-34849420 of mail met jan@kmth.nl.

KMT, ALLES GOED GEREGELD . EN GEREGELD GOED CONTACT”

Zoek op de website